Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD MINT - 1 DOBOZ

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Frissítően erős menta hatású, kellemes hűvös érzetet kölcsönöz a torkának, íze hasonló a hagyományos mentolos cigihez.
8
Gyártó: GENMIST
Vonalkód: 6970080657897
Szállítási díj: 979 Ft
Várható szállítás: 2023. június 05.

Leírás

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD MINT - 1 DOBOZ

Ön is gondolkozott már azon, hogy le kellene szoknia a dohányzásról? A környezete sem szereti hogy folyamatosan pöfékel, és kellemetlen szagot áraszt magából és a ruhájából? Megszabadulna a dohánytól való függősségétől? Akkor a legjobb helyen jár, a Genmist elhozta most Önnek az új generációs hnb technológiával készült termékcsaládját, mely jelenleg 6 ízben érhető el.

Amit a Genmist Mint hevítőrúd termékről tudni érdemes.

A Genmist Hűvös Menta termék egyáltalán nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános cigaretták. A Genmist Mint ízesítésű nikotinos de dohánymentes termékei nem füstölnek, és nincs egyáltalán égési termék. Nikotinos de dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezáltal sokkal egészségesebbek mint az általános cigik. A Gen stick termékeket meggyújtani sem kell, csupán szükség van egy hevítő készülékre, mely segítségével Ön bárhol és bármikor kedvére szívhatja azokat. A Genmist nikotinos de dohánymentes termékek akkor is igazán jó választás lehet, ha Ön már jó ideje szeretne megszabadulni a normál dohányzás okozta kellemetlen mellékhatásoktól. Szeretne a társaság középpontja lenni, de nem amiatt, hogy az ismerősei arról beszélnek, hogy milyen kellemetlen szagokat áraszt, hanem amiatt, mert hogy sikeresen átállt egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin tartalommal bíró normál cigarettákat szívja. Nagy segítséget nyújthat a Genmist Mint hevítőrúd abban is ha Ön már jó ideje kacérkodik a leszokás gondolatával, de még egyenlőre sikertelen volt minden kísérlete. A Genmist alacsony nikotin tartalmú és dohánymentes termékcsaládja kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartására.

A Genmist MInt hevítőrúd a következő összetevőket tartalmazza:

Kinek való a Genmist Mint termék?

A Genmist cég által készített Ice Mint, lágy mentolos ízhatású termék azoknak az felnőtt embereknek ajánlott, akik a lágy és kellemes mentolos ízhatást szeretnék pótolni, mióta már mentolos cigarettát nem lehet kapni. Ez az alacsony nikotin tartalmú de minden esetben dohánymentes termék igazán közel áll ízben a korábban már megszokott mentolos cigikhez, melyet korábban dohányt tartalmú cigaretták esetében használt. Igazán légy és kellemesen hűsítő mentolos hatást biztosít minden használója számára. Az Ice mint, hűvös mentolos hevítőrúd segítségével Ön újra átélheti a klasszikus mentolos dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen.

A Genmist Mint mely hevítőkkel kompatibilis:
A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a Gemist hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a Genmist Ice Mint termékhez.
Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A Genmist Ice Mint hevítőrudak alkalmazása:

A Genmist Mint, mentolos ízesítéssel ellátott termékek alkalmazása végtelenül egyszerű. Nincs egyéb dolga, mint az Ön kezében lévő hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján behelyeznie a hevítőrudat. Nagy általánosságban ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a dobozból, és belehelyezi az Ön kezében lévő hnb készülékbe, majd a hevítőt a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezt követően a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a bele helyezett terméket, adott esetben a Genmist Hűvös Menta, mentolos ízesítésű nikotinos de dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Amikor a készülék rezeg, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Mindenképp érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék tisztán tartásával kapcsolatban. Ezt figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Genmist Hűvös Menta hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés:
1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A Genminst Mint hevítőrúd előnyei:

  • Nem cigaretta,
  • Kellemes mentolos ízhatás
  • Alacsony nikotin tartalom,
  • Nincsen benne egyáltalán dohány,
  • Kátránymentes,
  • Egészségesebb a hagyományos ciginél,
  • Ha leszokás a cél, akkor egy kiváló alternatíva lehet,
  • Nem fogja füsttel zavarni a körülötted lévőket.
  • Nincs kellemetlen büdös szaga

Figyelmeztetés!
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Vélemények

4.38
8 értékelés
(4)
(3)
(1)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 03. 08.
Kellemesen mentolos, nem túl erös, csak ajánlani tudom.
|
2023. 02. 21.
|
2023. 02. 08.
Kellemes mentolos.
|
2023. 01. 25.
Mégn nem próbáltam.ajándék volt, de a mentolosat sosem szerettem
|
2023. 01. 23.
Nagyon jó.
|
2022. 10. 07.
Nem rossz nem olyan erős menthol de kicsit kevesés a göze (füstje)
|
2021. 10. 06.
kitünő
|
2021. 05. 09.
Én először nagyon mentolos termékre számítottam, de a Genmist Mentol terméknél ez lényegesen kellemesebb. Szóval a genmist ice mint tökéletesen jó számomra.

Paraméterek

Ízesítés Mentol
Mentol tartalom Tartalmaz mentolt
Nikotin tartalom Tartalmaz nikotint

Csatolt dokumentumok