Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Healcier termékcsalád négy legújabb tagja

Healcier termékcsalád négy legújabb tagja
Európában először vásárolható meg a Healcier gyártó 4 új mentolos ízhatású terméke.

A gyártóval való folyamatos egyeztetés mellett, mondhatni közösen megalkottunk négy teljesen új ízt, melyek a következők lettek:

Healcier hevítőrudak új ízei

A Healcier Orange Menthol, melynek már a neve is utal arra, hogy egy mentolos-narancsos ízhatással bíró termékről lehet szó. A Healcier orange narancsos ízű terméket azoknak ajánljuk, akik nagy kedvelői a mentolnak és a narancsnak is, és szeretnék hogy ezt a kettő egyszerre élvezzék. Ez a termék kimondottan kellemesen ötvözi a két összetevő egyesítését. A narancs íze igen intenzív a mentol íze pedig cseppet sem tolakodó a termékben. Így azok aki szeretik a délies ízeket és a gyümölcsös ízhatást, kimondottan jó választás lehet. A termék természetsesen hozza a korábbi Healcier hevítőrúd minőséget is.

A második termék, melyet a képen is láthatunk, nem más mint a Healcier Lemon Menthol, mely lefordítva annyit tesz, hogy Healcier Citromos Mentol. A korábbi Healcier Citrus termékkel ellentétben ez a termék egyértelműen a Citromos ízhatást hozza, és nem vegyes citrusos ízhatást érezheti. A mentol ebben az esetben sem túl sok, inkább mondhatni a citrom mellé egy csipetnyi mentol párosul. Szintán azoknak a nőknek és férfiaknak ajánljuk, akik a mentolos ízhatást kedvelik jobban, és a citrom hűsítő hatása is a kedvenceik közé tartozik. Természetsen ebben az esetben is  kimondottan magas minőségű Healcier termékminőségre lehet számítani.

A harmadik új termék, melyet közös megbeszélés alapján fejlesztettek ki számunkra, nem más mint a Healcier Strong Menthol. Ez a termék lényegesen erősebb mentolos hatást biztosít a használójának mint a korábbról már jól ismert Healcier Menthol (1,8) vagy a Healcier Menthol 7.0. Ennek a terméknek az elődjét is mint a korábban említett termékek mindegyikét első körben Japán piacra készítették - melynek a brand neve a Nicoless volt - ebből jött, hogy a Healcier nem csak a japán piacon szerette vola ezeket a termékeket értékesíteni a korábbi fejlesztéseiknek következtében, hanem az európai piacra is be szeretnének törni vele. Ebben cégünk igen csak nagy segítséget nyújt a Healcier termékcsaládnak. Mivel a mentolos termékekre igen nagy az igény, ezért is döntöttünk közösen abban, hogy a korábbi mentol 7.0 mellé egy lényegesen erősebb és karakteresebb mentolos ízt kellene megalkotni és piacra dobni, így született meg a Healcier Strong Mentol, melynek már a doboza is utal arra, hogy ez valami nagyon erős és ütős mentolos termék.

Végül de nem utolsó sorban a Healcier Menthol With Catechin. Ez a termék eltér a korábbi összes Healcier hevítőrúd terméktől, mégpedig abban, hogy a tealevél mellett egy olyan összetevőt is tartalmaz, mely nem más mint a Catechin. Ez egy fantasztikus gyógynövény összetevő, melynek számos pozitív hatása lehet a szervezetre. Ez az összevető ismert magas antioxidáns hatásáról is. Emellé kellemes és kimagasló minőségű tealevél került bele a termékbe és itt is megjelenik a csipetnyi mentolos íz.

 

Szóval mint láthatjuk a 4 új Healcier hevítőrúd biztosan sikert fog aratni a magyarországi piacon is.

 

Ön próbálta már? Ha még nem, akkor rendelje meg még ma, és tegye próbára Ön is az új termékeket. Írja meg nekünk a termékkel kapcsolatos észrevételeit.