Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEALCIER – CITRUS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Különböző citrusfélék frissítő aromájával. Mentolos utóíz mentes. Legfőbb íze a grépfrút. Minden hevítőrúd nikotin és dohánymentes.

6
Gyártó: HEALCIER
Vonalkód: 4562441906069
Szállítási díj: 979 Ft
Várható szállítás: 2023. június 05.

Leírás

HEALCIER – CITRUS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

A Healcier a legújabb generációs dohánymentes termékeket hozza el most Önnek. A Healcier komoly kutatás fejlesztés során jutott el odáig, hogy most már a harmadik generációs termékcsaláddal rukkoljon elő a vásárlói felé.  A Healcier Citrus hevítőrúd az egyik legjobb ízhatással elérhető citrusos, grépfrút ízesítésű hevítőrúd. Amennyiben Ön már jó ideje azon gondolkozik, hogy leváltaná a hagyományos cigarettát valami sokkal egészségesebbre, akkor a Healcier nikotinmentes és dohánymentes terméke kiváló választás lehet. A Healcier termékei mentesek a kemikáliáktól és a kátránytól is, így lényegesen kevesebb káros anyag kerülhet az Ön szervezetébe, mint a hagyományos égésű dohánytermékek esetében. A Healcier Citrus mentolos utóíz nélkül ízzel rendelkező hevítőrúd ízanyaga a hevítés során szabadul fel, és a szívás következtében kerül a szájába, ekkor okozva Önnek a legjobb citrusos ízhatást amit valaha hevítőrúd esetében érzett. Nem kell tartania a káros anyagoktól, a kellemetlen szagoktól, mely az általános cigaretta égésének egyik legkellemetlenebb környezetére gyakorolt mellékhatása. Önnek és környezetének sem kell attól tartania, hogy passzív dohányzás érzését szenvedjék meg. A Healcier hevítőrudak elszívása után a rossz szájszag is csak a múlté már. A dohányfüggőségét ezáltal könnyen lecserélheti amennyiben Ön a Healcier Citrus ízesítéssel ellátott kissé mentolos utóízzel nem rendelkező terméket fogyasztja, Gondoljon még abba is bele, hogy a Healcier termékek elszívása utána a nap végén nem kell arra várnia, hogy a mosógépbe dobja cigarettafüsttől bűzölgő ruhadarabját. Ennek most vége. A Healcier termékek alkalmazását követően Ön csak a kellemes érzésekre fog emlékezni nap végén is, nem pedig a kellemetlen hatásait szenvedi majd meg. Próbálja tehát ki az új generációs ízesített hevítőrudakat.

A Healcier Citrus a következő összetevőket tartalmazza:

A Healcier citrus - grépfrút hevítőrúd legfőbb alapanyaga a Lapsang Souchong fekete tea, melynek a jellegzetes füstös aromáját a hagyományos fenyőfa tűzön való füstölésnek köszönhet. Ehhez jön hozzá egy kis grépfrút aroma, mely igazán különleges ízzel látja el a terméket. Ebben az esetben a citrusos, grépfrút ízhatását nem zavarja meg a mentolos utóíz sem. Csak élveznie kell a citrusfélék kellemes .

Healcier Citrus mentol nélküli hevítőrúd használata:

A Healcier Citrus hevítőrúdjait meggyújtani egyáltalán nem kell, sőt egyáltalán nem is szabad! A most magyarországi forgalomban lévő dohányhevítő készülékek szinte mindegyikével kompatibilis. Tudomásunk szerint Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech, Jlv hevítő készülékek amik megvásárolhatóak és ezek szinte mindegyikével használható a Healcier új generációs hevítőrúdjai. Természetesen még számos más készülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaz senki, így abban az esetten ha az Ön készüléke nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyike, úgy kérjük Önt arra, hogy mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mail formájában, akár valamelyik telefonos elérhetőségünkön, hogy utána tudjunk kérdezni annak, hogy az Ön által jelenleg használt készülék megfelelő lehet e a Healcier termékhez. Amennyiben az Ön hevítőkészüléke NEM szerepel a felsoroltak között, akkor a használat esetén előforduló károkkal, problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk egyáltalán felelősséget vállalni.

Kiszerelés: 1 doboz / 20 darab - 1 karton / 10 doboz

A Healcier Citrus mentol nélkül hevítőrúd előnyei:

  • Nem olyan mint a normál cigaretta
  • Nincs benne nikotin
  • Nincs benne dohány
  • Egyáltalán nem érződik a mentolos ízhatás
  • Nincs benne kátrány
  • Egészségesebb a hagyományos cigarettánál
  • Leszokáshoz jó választás lehet
  • Alkalmazása és elszívása nem zavar senkit.
  • Nem lesz kellemetlen szagú sem Ön sem környezete

Figyelmeztetés!
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Vélemények

4.17
6 értékelés
(3)
(1)
(2)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 04. 23.
Három szippantás után vége, kb.egy percig tart.
|
2023. 02. 21.
A neve mindent elárul Kiválóóó
|
2022. 04. 28.
A termékkel meg vagyok elégedve, bár a dohánytermékekkel szemben lehetne kicsit olcsóbb vagy többször akció
|
2022. 02. 26.
|
2021. 11. 19.
Nem ez lesz ami kiváltja a heetset, ízre gyenge közepes, maga a termék minősége is gyenge, szétesik, kihullanak a kis lapocskák belőle, nekem nem jött be.
|
2021. 02. 24.
Nem mondom azt hogy nagyon erős és intenzív lenne a citrusos hatás, inkább azt mondom, hogy pont kellemes. Jó terméknek tartom a Healcier Citrus hevítőrudat.

Paraméterek

Ízesítés Citrom
Mentol tartalom Nem tartalmaz mentolt
Nikotin tartalom Nem tartalmaz nikotint

Csatolt dokumentumok