Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Kérdezz felelek hevítőrudak és készülékek
2021. 12. 04. 13:44:43
Kérdezz felelek hevítőrudak és készülékek
Lenne pár kérdésed a hevítő készülékekkel és a hevítőrudakkal kapcsolatban? Itt most megkaphatod elolvashatod a legtöbbet felmerült kérdésekre a választ.
Elképesztő ütemben nő a hevítéses dohánytermékek fogyasztása Magyarországon
2021. 10. 14. 07:28:14
Elképesztő ütemben nő a hevítéses dohánytermékek fogyasztása Magyarországon
Tavaly januárban 38,3 millió szál hevítésre szánt dohányterméket értékesítettek, idén augusztusban már ennek közel a négyszeresét, 144,3 millió szálat. A fogyasztók száma több százezerre tehető, ehhez képest némileg meglepő adatot közölt a 24.hu-val a dohánykereskedelmi cég, miszerint másfél év alatt 13 millió hevítésre szánt eszközt adtak el. Ami a tradicionális értelemben vett cigarettát és a töltésre, sodrásra szánt, finomra vágott fogyasztási dohányt illeti, ott az értékesítési tendencia egyértelműen csökkenő.
Egymillió magyart ölt meg a káros szenvedély, amely újra fertőz
2021. 10. 14. 07:16:21
Egymillió magyart ölt meg a káros szenvedély, amely újra fertőz
Az úgynevezett hevített dohánytermékek is tartalmazzák azokat a káros anyagokat, amelyeket a normál cigaretta, csak más arányban - figyelmeztettek az M1 szerda reggeli műsorában szakemberek, akik szerint külön drámai, hogy az új termékek nagyon gyorsan terjednek a fiatalok körében.
Dohányzást leszoktató eszközök
2021. 09. 28. 14:31:27
Dohányzást leszoktató eszközök
A dohányzás egészségkárosító hatásai széles körben ismertek és bizonyítottak. A káros szenvedélytől azonban nem könnyű megszabadulni. Szerencsére napjainkban már egyre több leszokást segítő eszköz ismert, melyek megkönnyíthetik az erősebb dohányosok dolgát. 
Hogy melyek ezek a dohányzást leszoktató eszközök? 
Sorra vesszük őket!
Bemutatjuk a TQS hevítőrúd termékcsaládot.
2021. 08. 08. 13:56:13
Bemutatjuk a TQS hevítőrúd termékcsaládot.
Bemutatjuk a TQS termékcsaládot.
Ez ugyanolyan sz@r
2021. 07. 18. 09:36:44 HevitoRudak.hu
Ez ugyanolyan sz@r
Amikor valaki megpróbál kilépni a hagyományos dohányzás bűvköréből, és valamilyen ártalomcsökkentő terméket használ, bizonyára szembesül azzal, amikor az első szembejövő ember beszól:
Healcier termékcsalád négy legújabb tagja
2021. 04. 28. 00:00:33 HevitoRudak.hu
Healcier termékcsalád négy legújabb tagja
Európában először vásárolható meg a Healcier gyártó 4 új mentolos ízhatású terméke.
Heat-not-burn technológia
2021. 03. 05. 19:14:03
Heat-not-burn technológia
A "heat not burn" technológia forradalmasította a dohányzást, de mégis hogyan működik és miért is jó ez nekünk dohányosoknak?
Dohányzás helyett, avagy dohányzás helyettesítők
2021. 02. 23. 13:57:30
Dohányzás helyett, avagy dohányzás helyettesítők

Mikor az ember elszívja élete első doboz cigarettáját, nehezen hiszi el, hogy a dohányzásról való leszokás mekkora nehézségekkel jár. Az sem könnyít a helyzeten, hogy a dohányzás kellemetlen hatásai csak néhány éves cigarettázás után jelentkeznek. Szerencsére a dohányzás helyett ma már megannyi alternatíva áll rendelkezésre: némelyek segíthetnek a leszokás utáni pótcselekvés kiváltásában és magában a leszokásban is, míg vannak, melyek egyszerűen csak kevésbé ártalmas opciót nyújtanak a dohányzás helyett.

A cigarettáról, dohányzásról történő leszokás hosszú és rögös útján a legnehezebb pillanatokban, mikor az emberre leküzdhetetlenül tör rá a cigaretta utáni vágy, segíthet, ha kéznél van valami eszköz, ami pótolja a hiányt. A különböző eszközök és termékek segítségével a nikotinéhség fokozatosan csökkenthető, így a leszokás kevésbé járhat drasztikus tünetekkel: például hirtelen hízással, vagy ingerlékenységgel. A leszokás során, hogy ezeket elkerüljük, érdemes ügyelni a nikotin pótlására, folyamatos és fokozatos csökkentésére.