Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dohányhevítő készülékek Magyarországon

Dohányhevítő készülékek Magyarországon

A dohányzás, a cigaretta nikotintartalma miatt komoly függőséget válthat ki, ezért is köztudottan nagyon nehéz róla leszokni. Ha mégis rászánod magad, igazán dicséretes, hiszen a dohány égetése nem csak Rád, hanem a környezetedre is rendkívüli egészségkárosító hatással bír (lásd a passzív dohányzás című cikkünket). 

 

Dohányzás egészségesebben?!

A dohányhevítő készülékek lehetővé teszik, hogy a különböző dohány alapú heets termékeket, vagy akár a dohányt egyáltalán nem tartalmazó hevítőrudakat is égetés nélkül, a klasszikus dohányzás kevésbé káros alternatívájaként használd. 

A dohányhevítők alkalmazásával a "dohányzás" égéstermék nélkül, hevítéssel élvezhető. Ennek köszönhetően például a kátrány és egyéb káros anyagok könnyedén kikerülhetővé válnak. 


Heat-Not-Burn technológia

A dohányzás élményét, égéstermékek nélkül, kevésbé károsan az úgynevezett Heat-Not-Burn technológia teszi lehetővé. A Heat-Not-Burn technológiával a dohányhevítők, vagy másként hevítőkészülékek a beléjük helyezett heets vagy hevítőrúd termékeket egy hevítő tű segítségével olyan hőfokra melegíti, ami lehetővé teszi, hogy a bennük lévő dohány, vagy a hevítőrudak esetén gyógynövények, vagy teák sűrű gőz formájában szívhatóvá váljanak. Mindegyik hevítőkészülék ezen az elven működik. A készülékek belső akkumulátorral üzemelnek, vagyis időnként töltened kell őket, akár egy mobilt. Szerencsére a modern élet vívmányai egyre hosszabbá teszi az akkumulátorok kapacitását, amely készülék

 


A hevítőkészülékekkel kompatibilis hevítőrudak


Ha a dohányos termékekről leszoknál, de nem szeretnél teljesen megválni a nikotintól, érdemes nikotinsóval rendelkező hevítőrudat vásárolnod a készülékedhez, ha viszont komolyabban a leszokás felé kacsintgatsz, olyan hevítőrudat is találhatsz, mely 100%-ban dohány és nikotinmentes termék, így függőséget okozó anyagokat se tartalmaz! Jó hír, hogy egy gyors tisztítást követően könnyedén lehet váltani nikotint tartalmazó, illetve nikotint nem tartalmazó rudak között, így, ha visszacsábulsz, sincs gond belőle. Forgalmazott termékeink a legtöbb Magyarországon kapható hevítőrúddal kompatibilisek, vagyis ennek a kérdéskörnek az ellenőrzésével, miután megvetted a készüléket, már csak minimális szinten kell foglalkoznod.


Dohányhevítő készülék márkák

Egy kis csinos, a cigarettás doboznál kisebb helyet elfoglaló, stílusos hevítő készüléket könnyű szerrel a mindennapjaid részévé tehetsz. A dohányzás élménye biztosított, mégis egészségesebb, kíméled vele magad és környezeted. Első lépés egy új élet felé, ismerd hát meg, milyen széles választék áll rendelkezésedre, hogy belevágj ebbe a nagy kalandba! Nézzük meg, milyen dohányhevítő készülékek közül válogathatsz! 

 

A legnépszerűbb dohányhevítők 2022-ben

1.) Pluscig

 

Pluscig hevítőkészülék
(A képen: Pluscig P9 Heating Kit)

 

A cég már nagyon régóta jelen van ebben az iparágban, kínai székhellyel rendelkezik. Kezdetben Ázsiában arattak óriási sikert, főképp Japánban és Koreában. A leghíresebb internetes platformokon (pl. Amazon), vezető helyet foglalnak el az eladott termékeiket illetően. Mindezek mellett egyre népszerűbbé válnak már Amerikában és Európában is. 12 éve dolgoznak e-cigaretták forgalmazásával, céljuk, hogy egyre jobb és jobb hatásfokú hevítőkészülékeket fejlesszenek ki, melyek a piacra kerülésük előtt több száz teszten mennek keresztül. 10 különböző készülékük is elérhető, melyek eltérő árakban kínálnak széleskörű választási lehetőséget a vásárlóknak. Nálunk húszezer forint körüli összegben lehet ezeket a termékeket megvásárolni, nézzen szét kínálatunkban!  A márka akkumulátorainak kapacitása elég magas, körülbelül 30 szál elszívását teszik lehetővé, míg újra kell őket tölteni. A legtöbb hevítőrúd kompatibilis ennek a márkának a hevítő készülékeivel, illetve még a hevítés szabályozását is biztosítják a felhasználók részére. 
Összefoglalva egy igazán megbízható és sokak számára bevált eszközről van szó. Ha hevítőkészüléket keresel, sok szempontból is érdemes a megvásárlása mellett döntened!


2.) Coolplay

(A képen: Coolplay Q3 dohányhevítő)

Ezek a hevítőkészülékek mindössze 38 gramm súlyúak, nagyon elegáns kivitelezésűek. Akkumulátoruk töltése körülbelül 15 hevítőrúd elszívására elegendőek, viszont nagyon hamar ismét fel lehet őket tölteni, kb. 50 perc alatt. Szintén Kínában gyártják és szintén nagy előnye, hogy a legtöbb hevítőrúddal használható
Nálunk nagyon kedvező áron, már 12.900 Ft-tól elérhető termékek!


3.) Sixhill

Sixhill Yan2

(A képen: Sixhill Yan2)


Ennek a márkának a termékei igazán gyorsan feltölthetők, minden hevítőrúddal kompatibilisek. Hazánkban még nem annyira ismertek, de szinte biztos, hogy eddigi eredményességét nézve, itthon is hamarosan elterjednek. 13.990 Ft-tól már Nálunk is kapható!
Ne habozz, vásárold nálunk, élvezd az e-cigik adta lehetőségek széles körét!

 

További hevítő készülékek itt >>